mandag den 22. juni 2015

Travlhed i haven da flere havefotografer kommer forbi i denne uge
Langt ude på landet, for enden af en blind vej ligger mit elskede bondehus hvor jeg har boet siden 1997. Siden jeg overtog huset er der sket meget - rigtig meget. Den gang var haven en "naturgrund". Vildt voksede træer og buske, masser af skvadderkål og brændenælder og flere nærmest ufremkommelige steder. 


Nu er der efterhånden styr på det hele. Så meget at der i denne uge kommer op til flere havefotografer og tager billeder til bl.a. blade og magasiner, samt et hold fra politikens forlag der skal bruge billeder til en kommende bog. De sidste par weekender er derfor brugt i haven. Vil jo gerne at den præsenterer sig fra sin bedste side :o)


Husnummeret her på krukken er et lille træskilt jeg har malet sort. Skriften har jeg printet fra computeren, overført til skiltet og malet op med hvid maling.


Vil du se mere fra haven er jeg i fuld gang med at forberede blogindlæg fra både potteskuret, staudehaven, hønsehuset, soveskuret, drivhuset og vandhaven - der nu er fyldt med godt 40.000 liter vand, fisk, planter og en bro. For ikke at glemme mit nye krydderurtebed, kaningården, pavillonen og flere andre steder. Alle med hang til det lidt romantiske hvor gamle ting er brugt igen - nogle på nye måder, masser af blomster og flere skøre input.

Håber du har lyst til at kigge med :o)

10 kommentarer:

 1. Jeg vil glæde mig til at se mere fra din smukke have. Holder du åbne have nogen gange? Knus Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina <3 Håber ikke du bliver træt inden jeg bliver færdig med rundvisningen :o) Der kommer en del blogindlæg...
   Jeg har overvejet at holde åben have, men det bliver tidligst til næste år. Vi har nogle steder endnu, som ligner en slagmark! De kommer sidst i min rundvisning ;o)

   Slet
 2. Hvor spændende, søde Lise <3 Du er et knag med indretning og havehygge. Glæder mig til at se mere. Det kan kun blive fantastisk <3
  Super, duper godt gået af dig <3 Knus <3

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare dejligt ud.. Jeg vil glæde mig til at se mere 😀

  SvarSlet
 4. Det bliver da SÅ spændende både fotografer og nye bøger, vil glæde mig til at følge dine havne indlæg 😃👍

  SvarSlet
 5. Jeg har fulgt din blog gennem, ja længe, og set hvordan du/ I har udviklet den. Det bliver fantastisk at se alle Jeres anstrengelser, har altid syntes den er så flot :-)

  SvarSlet
 6. Meget smukt hus og vi glæder os til at se mere fra haven :-)
  Du er bare så grundig og så kreativ :-)
  Maria og Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
 7. Hvor spændende - det vil jeg virkelig glæde mig til at se. Smuk detalje med husnummerskiltet.

  SvarSlet
 8. Det bliver spændende at følge med i dine havebeskrivelser. Husk også hønsene 😉og så er det også længe siden vi har set hvordan det går med vagtlerne.

  SvarSlet
 9. Det ser rigtig dejligt ud, jeg bliver helt nostalgisk, for 40 år siden købte vi et husmandssted med en tønde land mark til, som i årenes løb blev forvandlet til en fantastisk have, nu hvor jeg hastigt er på vej til pensions alderen:) og alt ting endelig er groet helt til, arbejder jeg så på at klippe tingene ned hele tiden og forsøger at omdanne haven til en lidt mindre arbejdskrævende have, sådan er livets gang og ingen haver er statiske,heldigvis:-) Held og lykke med fotograf besøget.

  SvarSlet


Elsker kommentarer så læg endelig en hilsen :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...